HTML

mindent a fülnek

Friss topikok

Címkék

Delain - Interlude

2013.05.03. 17:02 BornVillain

delain_interlude_1367591680.jpg_3529x3500

 

A Martijn Westerholt vezette Holland zenekar egy egészen különleges albummal jelentkezett a minap, köszönetképpen az egyre növekvő rajongótábornak. A projektnek induló, később turnézó zenekarrá bővülő Delain már nem egy súlyos anyagot pakolt le az asztalra: a 2006-os, bemutatkozó Lucidity, a 2009-es April Rain, és a tavaly napvilágot látott We Are The Others albumokkal már bizonyították létjogosultságukat. Fogós, egyszerű, azonnal fülbe ragadó zene ez, amit a frontlédi Charlotte Wessels kellemes és érdekes hangja koronáz meg. 

A friss és ropogós Interlude tökéletesen illik az eddigi összképbe. A vadonatúj szerzemények ( Breathe On Me, Collars And Suits) telitalálatok, azonnal beleragadnak az ember fülébe, sokadszorra is megunhatatlanok. Ezek után következik Are You Done With Me újramixelt változata, és lehet, hogy én vagyok süket, de hiába hallgattam egymás után mindkét verziót, semmi különbséget nem találtam... Mindegy.

Az albumra három feldolgozás is felkerült, a Such a Shame, a Cordell és a Smalltown Boy remekül át lett igazítva a Delain világára. Az előző lemez bombaslágere, a We Are The Others szintén új köntöst kapott, balladai formában, szintén nagyon jól sikerült. A lemez végére pedig felkerült hat koncertfelvétel, amit a 2012-es Metal Female Voices Fest-en rögzítettek. Akinek koncerten még nem volt szerencséje a zenekarhoz, most megtudhatja, hogy élőben is rendkívül erősek.

Nagyon jó úton halad a Delain a világhír felé, a siker már garantált.

 Tracklist: 

  1. Breathe On Me
  2. Collars And Suits
  3. Are You Done With Me ( new single mix)
  4. Such A Shame
  5. Cordell
  6. Smalltown Boy
  7. We Are The Others ( new ballad version)
  8. Mother Machine (live)
  9. Get The Devil Out Of Me (live)
  10. Milk and Honey (live)
  11. Invidia (live)
  12. Electricity (live)
  13. Not Enough (live)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentafulnek.blog.hu/api/trackback/id/tr765275335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása