HTML

mindent a fülnek

Friss topikok

Címkék

Nightwish - Ízelítő a DVD-ről, + megvan az új énekes

2013.10.13. 15:13 BornVillain

nightwish_1381669365.jpg_900x600

Megérkezett az első hivatalos videoklip a hamarosan megjelenő Showtime, Storytime DVD - ről. A zenekar November 29.-én dobja piacra legújabb kiadványát, melyen az idei Wacken fesztiválos koncertjük lesz látható, és egy 120 perces dokumentumfilm, ami a Please Learn The Setlist In 48 Hours címet kapja.

A napokban bejelentésre került az is, hogy a zenekar hivatalos tagjává vált Troy Donockley, aki már a 2007-es Dark Passion Play óta segíti a zenekart és az Imaginaerum turnén is a Nightwish-sel tartott. Fény derült arra is, kié lesz a mikrofon: Floor Jansen még tavaly ugrott be a Nightwish élére, miután a zenekar csúfosan megvált Anette Olzontól, ám Floor ma már nem csak besegít, hanem hivatalosan is a zenekar új hangja lett.

Storytime, a DVD-ről:

https://www.youtube.com/watch?v=pvkYwOJZONU&feature=player_embedded#t=0

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentafulnek.blog.hu/api/trackback/id/tr325566591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása